Zona Blava

maria

09:00 a 14:00 hores i de 16:30 a 20:00 hores de dilluns a divendres

Dissabtes, diumenges i agost: servei lliure.

Físicament en les màquines pertinents, introduint el nombre de matrícula. Es deu posar a l’interior del vehicle en una zona visible.

Mitjançant l’APP ElParking. No és necessari ficar el tiquet a dintre del vehicle. L’equip de control, mitjançant dels seus dispositius i l’app, comproven l’expedició del tiquet.

Residents: S’han d’identificar com residents en La Clau. La identificació es renova anualment.

Rotació: Per als no residents en carrers amb zona blava:

Temps mínim (30 minuts): 0,30 €

1 hora: 0,50 €

Temps màxim (2 hores): 1,20 €

Multa anul·lable: haver excedit el temps d’estacionament que indica el tiquet. Sols es pot anul·lar durant 1 hora immediatament després de l’expedició del butlletí de multa. Import d’anul·lació: 2,80 €

Multa no anul·lable: no haver tret el tiquet físicament de les màquines pertinents o mitjançant l’APP, o haver passat més 1 hora des de l’expedició del butlletí de multa per haver excedit el temps d’estacionament permés.

Físicament en màquines expenedores, introduint número de matrícula. S’ha de posar a l’interior del vehicle en una zona visible.

A través de l’APP ElParking. No cal posar tiquet a l’interior del vehicle. L’equip de control, a través dels seus dispositius, verifica l’expedició del tiquet a través de l’APP.

Tenim un telèfon d’assistència a l’usuari: 607 050 475

Mapa d'Alzira amb les zones blaves