Regidoría

Regidoria

Un dels objectius de la nostra Regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiqueses poder aplegar als ciutadans i atendre les seues sugerències el més prompte possible. Per eixa raó volem posar totes les ferramentes al nostre abast i acostar la informació que generem i els servicis a disposició dels usuaris a través d’esta finestra virtual.

Una finestra des d’on poder estar informat de les diferents accions que es realitzen a la nostra ciutat, campanyes de conscienciació, de cooperació o gestió d’aquells assumptes que més preocupen els alzirenys i alzirenyes.

Alzira és una gran ciutat que està veient i vivint canvis en la seua estructura, a la seua imatge i forma de vida. Els carrers de la nostra ciutat estan omplint-se de color i vitalitat, estem ampliant els espais verds, condicionant parcs i jardins, donant pas a més espais oberts, estem prioritzant els vianants per davant dels vehicles, i el més important de tot és que estem fent-ho amb un objectiu clar, anar de la mà amb la sostenibilitat, l’estalvi de recursos i cuidant tant com siga possible el medi ambient, apostant a la vegada per una ciutat moderna que avança cap al futur amb orgull i perseverança.

fer

Fernando Pascual Moscardó

Regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques

Departament de Serveis Urbans i Obres Públiques


C/ Sant Roc, 6 – 3a planta
46600 Alzira

Teléfono: 96 245 92 59

Email: serveispublics@alzira.es