Campanyes - Arrepleguem!

Arrepleguem!


Project Description

La Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadanía una campanya d’arreplega d’efectes i mobles voluminosos que se suma a les actuacions que s’estan duent a terme amb l’objectiu de mantindre i incrementar la neteja de la nostra ciutat.

El servici d’arreplega d’efectes i residus voluminosos es realitza de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. Actualment, un equip compost per un conductor i un peó, juntament amb un camió de caixa oberta per a carregar els objectes, es dedica, amb previ avís dels ciutadans, a retirar tots els efectes voluminosos rebutjats i depositats a la via pública, a més de tots els objectes abandonats al carrer.

Només cridant al telèfon 962417454 es facilitarà dia i hora per a l’arreplega del residu voluminós en el contenidor més pròxim al nostre domicili.

Cada dia s’arrepleguen en la nostra ciutat al voltant de 3 tones de residus voluminosos (mobles, matalassos, electrodomèstics…) pel servici d’arreplega de mobles i trasts vells. Esta campanya especial d’arreplega d’efectes també tracta de conscienciar la població sobre la gran quantitat de residus que es depositen de forma incontrolada en els carrers.